Particulier

Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u verzekerd zult zijn van het gewenste resultaat. Als er gebouwd of verbouwd moet worden vraagt u zich misschien af of u bouwbegeleiding nodig heeft. Voor u als particulier is een nieuwbouwproject best ingewikkeld, immers, u doet dit niet vaak genoeg om ervaring te krijgen in dergelijke projecten.

Waarom dan Miro Bouw in de arm nemen? Met een nieuwbouwproject heeft u met andere zaken te maken dan bijvoorbeeld een verbouwing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve Veiligheidseisen uit het Bouwbesluit om er maar eens een paar te noemen.

Voor veel particulieren is een nieuwbouwproject, mede door teken-, reken- en regeltjeswerk een enorm obstakel waarvoor veel kennis vereist is en er financieel en praktisch veel mis kan gaan wanneer niet de juiste wegen bewandeld worden. Wij hebben veel specialistische kennis in huis, van architectuur tot wet- en regelgeving. Wij begeleiden uw bouwproject van idee via aanvraag en gemeentelijke toetsing tot aannemersselectie, toezicht op de kwaliteit van de uitvoeringen staan u bij tot het moment van oplevering én de nazorg.

Wij houden contact met alle partijen en maken duidelijke en transparante afspraken en leggen deze ook vast. Met ons heldere Plan van aanpak kunnen we u veel geld besparen. Geen discussies meer over prijs, meerwerk of opleverdatum tijdens de bouw. Voor een meer specifiek op uw situatie gerichte kostenraming raden we geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kunt u uw ideeën en wensen kenbaar maken. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien en krijgt u een helder beeld van uw project!